Instant Gaming EU
 
 

Köp Ultimate ADOM - Caverns of Chaos

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    En av de mest kända klassikerna i roguelike-genren kommer tillbaka till din dator med Ultimate ADOM - Caverns of Chaos. Denna uppföljare till den klassiska upplevelsen tar dig tillbaka till kungariket Ancardia för att kämpa mot ondskans krafter i ett helt nytt äventyr. Andor Drakon har besegrats, men en mörk ondska rör sig återigen under landet. Du måste välja din lojalitet och göra dig redo att ge dig ut i en fängelsehåla full av smala korridorer, dödliga fällor och oändliga horder av fiender som inte tvekar att döda dig.



    Ultimate ADOM - Caverns of Chaos innehåller ett oändligt antal procedurellt genererade fängelsehålor som du måste utforska. Det utökar det klassiska spelet med många nyheter, inklusive karaktärsklasser, magiska trollformler, alla sorters vapen och rustningar och en uppsjö av anpassningsmöjligheter. Allt eftersom du går framåt i spelet kommer du att låsa upp nya färdighetsträd och kraftfulla förmågor som du måste behärska om du vill överleva på denna farofyllda resa. Som i ett bra roguelike-spel är det en del av det roliga att dö, och du kommer att finna dig själv i att behöva börja om från början ganska många gånger. Spelet erbjuder trots allt en ganska utmanande upplevelse.

    Om du är ett fan av det klassiska ADOM kommer du också att kunna växla mellan det nya grafiska läget och det gamla ASCII-läget, vilket kommer att påminna erfarna spelare om deras bästa stunder när de utforskade fängelsehålor i det förflutna.

    Läs mer

    De bästa priserna för Ultimate ADOM Caverns of Chaos

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Ultimate ADOM - Caverns of Chaos

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev