Instant Gaming EU
 
 

Köp 30XX

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    30XX är ett plattformsspel och en uppföljare till 20XX. Både spelet och grafiken påminner mycket om de klassiska 8-bitars- och 16-bitars-spelen som Mega-Man, som det hämtar sin inspiration från. Spring, skjut och hoppa dig fram genom 2D-världar och ta dig fram till chefen som väntar på dig i slutet av varje etapp.



    Det finns två spelbara karaktärer i spelet: Nina och Ace. Nina använder sig av långdistansattacker och Ace är en attackerare på nära-medellång distans. Karaktärernas bakgrund är ett mysterium och det finns ingen riktig handling att nämna, men det har ingen större inverkan på den övergripande känslan i själva spelet.



    30XX kan spelas i två olika lägen: Mega-läge och Standard-läge. Det sistnämnda är lämpligt för hardcore-spelare och innehåller funktioner som permanent död, slumpmässig världs- och bosssekvensering, och de powerups som du har hittat genom hela nivån försvinner när du dör. Du låser dock upp några nya uppgraderingar när du besegrar bossar, vilket gör nästa körning något mindre svår. För att ha en chans i Standard måste du vara försiktig och tålmodig, och förmodligen göra mer än ett par körningar. I Mega-läget kan du välja vilken nivå du vill spela från en startskärm, vilket låter dig välja i vilken ordning du vill besegra bossarna och du förlorar inte alla dina framsteg i processen.

    Läs mer

    De bästa priserna för 30XX

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om 30XX

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev