Instant Gaming EU
 
 

Köp The Life and Suffering of Sir Brante

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Har du styrkan att besegra ett liv som bygger på elände? Ditt öde på The Life and Suffering of Sir Brante beror på det svaret. Life and Suffering är en visuell roman och ett rollspel och låter dig uppleva den dystra och kompromisslösa berättelsen om Sir Brante, som föddes som en vanlig medborgare i det stora arkniska imperiet, under en tid då tvillinggudarna har bestämt att ens öde i livet bestäms av den position man har vid födseln. Adeln styr, prästerskapet dikterar ens tro, och den låga vanliga medborgaren lider. Om man inte bestämmer sig för att ta ödet i egna händer, förstås.



    Val har betydelse i spelet. Varje val ger poäng som tillsammans med motsvarande omständigheter bestämmer händelserna i senare kapitel i spelet. Gå försiktigt fram, för det du gör kommer att få mycket verkliga och eventuellt förödande konsekvenser, inte bara för dig själv utan även för dina nära och kära.



    Sir Brantes liv ligger öppet framför dig och det kommer att vara fullt av svåra beslut. Du kan sluta som en anhängare av kejsaren, eller en inkvisitor för prästerskapet, eller kanske en rebell som försöker störta hierarkin och störta ett helt imperium. Allt kommer att bero på dig.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Life and Suffering of Sir Brante

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om The Life and Suffering of Sir Brante

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev