Eneba COM
 
 

Köp The Darkest Tales

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Sagor tar en ny form i The Darkest Tales, ett action-äventyrsplattformsspel som sätter dig i rollen som en ganska ovanlig hjälte. Teddy är en uppstoppad björn på uppdrag att rädda sin ägare Alicia. Hon är nu vuxen och har förmodligen glömt sin älskade leksak för länge sedan, men vem skulle annars gå in i en värld av mardrömmar och förvrängda barndomsfantasier för att rädda henne?



    I The Darkest Tales får Teddy möta ondska och förvrängda versioner av ikoniska karaktärer från klassiska sagor när han färdas genom en fantasivärld full av sagolandskap. Törnrosa och den lilla sjöjungfrun är bara två exempel. De är ohyggliga och blodtörstiga varelser som kommer att försöka sätta stopp för Teddys resa på värsta möjliga sätt.



    Som tur är har vår mjuka hjälte några vapen till sitt förfogande, och han kan ta ut sina fiender i närstrid med ett par svärd och en båge som han tillverkat med hjälp av en sax. Släpp loss kraftfulla slag när du undviker och hoppar över horder av fiender när du utforskar de olika nivåerna i spelet på väg mot mäktiga bossar. Avslöja mysterierna i denna märkliga värld och rädda Alicia till varje pris i detta unika äventyr.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Darkest Tales

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om The Darkest Tales

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev