Instant Gaming EU
 
 

Köp Curious Expedition 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    En alternativ version av historien väntar på att berättas i Curious Expedition 2, , ett roguelike-RPG som utspelar sig i slutet av 1880-talet. I den här världen har mystiska öar börjat dyka upp i haven. Explorers Club har gett dig i uppdrag att leda en expedition till dessa nya länder för att ta med dig skatter tillbaka till den kommande världsutställningen i Paris. Vad som följer är en episk berättelse när du trotsar farorna i denna märkliga nya värld full av märkliga varelser och exotiska människor.



    Curious Expedition 2 har en procedurgenererad värld. Varje spelomgång introducerar nya miljöer som du kan utforska. På samma sätt förändras berättelsen för att göra varje expedition unik. Beroende på de val du gör i spelet träffar dina karaktärer nya människor, skapar relationer, får sjukdomar och så vidare.



    Med tanke på att det här är en expedition måste du förvalta din grupps resurser för att hålla dem vid liv. Du måste också utrusta dem med rustningar, vapen och upprätthålla deras moral med saker som alkohol och choklad för att hjälpa dem att hålla sig friska under den svåra resan. Och när de möter farliga varelser måste du leda dem i strid med hjälp av en tärningsbaserad spelmekanik.



    Curious Expedition 2 är en unik spelupplevelse som bjuder in dig i en ständigt föränderlig värld och som har konst inspirerat av The Adventures of Tin-Tin och liknande europeiska verk.



    Är du djärv nog att ge dig in?

    Läs mer

    De bästa priserna för Curious Expedition 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Curious Expedition 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev