Eneba COM
 
 

Köp Mad Games Tycoon 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det är 1976 och du är på väg att ta den nyetablerade videospelsbranschen med storm! Mad Games Tycoon 2 är en ledningssimulator som sätter dig i spetsen för ditt eget videospelsföretag som försöker bli det största namnet i branschen.



    Du börjar som ett litet företag och bygger upp det därifrån. Utforma din egen studio och lägg sedan kontinuerligt till kontor, serverrum, produktionsanläggningar och dekorationer allteftersom du växer. Du måste också locka till dig topptalanger som hjälper dig att skapa bästsäljande spel.



    Och när det gäller själva spelen bestämmer du över titeln, plattformarna, motorn, allt. Ska din produkt vara ett textbaserat äventyr eller ett 2D-arkadspel? Därefter låter du dina utvecklare arbeta med det, åtgärda alla buggar och marknadsföra det till utgivare. Förhoppningsvis får du en succé, för en enda flopp kan få ditt nystartade företag att krascha och brinna!



    Med tiden kan du göra mer sofistikerade spel för nextgen-konsoler och VR. Du kan också fatta beslut som att publicera endast på vissa plattformar eller sälja din spelmotor till konkurrenter. Det finns otaliga beslut att fatta men bara ett mål: att dominera spelvärlden och bli ett legendariskt företag.

    Läs mer

    De bästa priserna för Mad Games Tycoon 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Mad Games Tycoon 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev