Instant Gaming EU
 
 

Köp Vendetta - Curse of Raven's Cry

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det sägs att hämnd och ambitioner alltid är hungriga. Så är det också i det öppna rollspelet Vendetta: Curse of the Raven’s Cry. Du är den fruktansvärda piraten Christopher Raven som är ute efter att hämnas på kapten Neville Scranton och hans gäng, Devil's Tines, för att de lemlästade dig och mördade hela din familj. Han blir förbittrad när han får reda på att Djävulens Tines fastnade i jordbävningen i Port Royal 1692 och antas vara döda. Men av en slump upptäcker han ett hemskt mord som bär på Scrantons verk, och jakten är igång igen.



    Overland and on the sea. Utforska en öppen värld som utspelar sig i 1700-talets Karibien, där både hav och stränder vimlar av fiender. Möt pirater, kannibaler, vilda djur och regeringsfraktioner i din strävan att hitta mannen som gjorde dig orätt.



    A pirate’s life. Få vilda nya attacker och kombinationer genom att uppgradera din statistik. Köp och uppgradera ditt piratskepp som du kan utrusta med alla slags vapen som passar tidsperioden. Anlita en fantastisk besättning som bemannar ditt skepp och utkämpar dina strider tillsammans med dig.



    Accumulate a fortune. Ge dig ut på expeditioner, upptäck skatter, handla i hamnar eller pröva lyckan i spel.



    Build your reputation. Få rykte om dig genom att begå fruktansvärda dåd, eller visa barmhärtighet och bygg upp dig själv som hjälte. Oavsett vilket kommer dina val att forma hur världen ser på dig.

    Läs mer

    De bästa priserna för Vendetta Curse of Raven's Cry

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Vendetta - Curse of Raven's Cry

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev