Instant Gaming EU
 
 

Köp Graveyard Keeper - Game Of Crone

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Graveyard Keeper - Game Of Crone är den andra expansionen för Graveyard Keeper. Det är ett simuleringsspel som inte liknar något annat, eftersom det låter dig förvalta en kyrkogård på medeltiden. Men om du tror att ditt jobb är att ta hand om de döda är du helt fel ute, för Graveyard Keeper kommer att ställa dig inför några oetiska val.



    Graveyard Keeper - Game Of Crone lägger till ännu mer innehåll för många timmars spelande. Expansionen introducerar nya funktioner, inklusive möjligheten att bygga ett flyktingläger och förvalta det helt och hållet. De har rymt från sitt fängelse och söker din hjälp för att gömma sig från inkvisitionen. Du måste hjälpa och skydda dem, men glöm inte bort att göra lite vinst i processen. Utöver detta ger Graveyard Keeper - Game Of Crone nya föremål, nya recept, ny lagringsmekanik, en ny berättelse om din föregångare och ankomsten av en vampyr som du måste neutralisera i byn.



    Med många timmars spelande och nytt innehåll är Graveyard Keeper - Game Of Crone den perfekta expansionen för alla fans av spelet som vill uppleva nya saker.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Graveyard Keeper

    De bästa priserna för Graveyard Keeper Game Of Crone

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Graveyard Keeper - Game Of Crone

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev