Eneba COM
 
 

Köp HUNTDOWN

  • PC
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    HUNTDOWN är en sci-fi-plattformsspelare som kastar dig ut på de elaka gatorna i en dystopisk stad där våldsamma gäng styr och det inte finns en enda polis att hitta. Som prisjägare ligger rättvisan helt och hållet i dina händer. Skjut, hugg och skär dig fram genom 20 nivåer av neonljus och blodiga förödelser.



    Prowl the streets. Gå ensam eller med en partner i ryggen när du hoppar, skjuter och sprider förödelse på de brottsinficerade gatorna. Spela med en partner som sitter bredvid dig eller med vem som helst online.



    Select your Hunter. Välj mellan den före detta kommendanten Anna Conda, den före detta specialstyrkan som förvandlats till cyborg John Sawyer och Mow Man, en omprogrammerad droid som förvandlats till en dödsmaskin.



    Gang War. Kämpa dig fram genom fyra olika fraktioner: de vilda Hoodlum Dolls, Misconducts med hockey-tema, Heatseekers med centurion-stil och de högt organiserade kampsportexperterna, NO.1 Suspects.



    Ta dig an dem alla med en konfiskerad arsenal som innehåller överfallsvapen, granater, katanas och laserpistoler. Inget gäng kommer att stå mellan dig och din belöning. Låt HUNTDOWN börja!

    Läs mer

    De bästa priserna för HUNTDOWN

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om HUNTDOWN

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev