Instant Gaming EU
 
 

Köp Deep Rock Galactic

  • PC
  • XboxOne
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gör dig redo att rocka som en gruvarbetare i Deep Rock Galactic, ett första personskjutspel med fyra personer i samarbete där du spelar som en dvärg som gräver efter skatter i rymden. Det är ditt lag mot horder av hungriga utomjordingar, men det finns en rejäl lönedag som väntar på dig om du klarar det!



    Delving Dwarves. Välj en av fyra klasser att använda för din mäktiga rymdgruvarbetare. Utforska områden och lysa upp vägen med hjälp av Scout, spräng genom arméer av monster som Gunner, skär genom stenar som Driller och stöd ditt team med verktyg och torn som Engineer. Utrusta er med den utrustning ni behöver för att få jobbet gjort: eldkastare, gatlingkanoner, bärbara plattformslanseringar och mycket, mycket mer.



    Wrecking Ball. Allt i din väg kan förstöras. Du kan gräva rakt ner för att nå ditt mål eller ta en mer slingrande väg för att hitta fler skatter. Men se upp så att du inte stör ett bo på vägen, annars blir du utomjordingarnas nästa måltid.



    Too Greedily and Too Deep. Varje körning ger dig en procedurellt genererad grotta som du måste arbeta som ett team för att utforska. Lys dig fram genom kolsvarta grottor. Spring och skjut genom fiender medan du fyller dina fickor med allt värdefullt du kan hitta. Så är det i galaxens fientliga grottsystem, men det är allt i en dags arbete för dvärgarna på Deep Rock Galactic!

    Läs mer

    De bästa priserna för Deep Rock Galactic

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Deep Rock Galactic

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev