Eneba COM
 
 

Köp Songs of Conquest

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Songs of Conquest är ett turordningsbaserat strategispel inspirerat av några av de stora klassikerna i genren. Det följer Heroes of Might and Magic mycket nära, men har en helt annan konststil och innehåller en del nya funktioner. Spelet sätter dig i rollen som en mäktig magiker som är nedsänkt i en konflikt mellan fyra mäktiga fraktioner: riddarna från Arleon, de gamla stammarna från Rana, nekromantikerna från Loth och legosoldaterna från Barya.



    Ditt äventyr i Songs of Conquest börjar med att du kontrollerar en liten bosättning som du kan utöka med nya byggnader. Dessa är källan till olika typer av trupper som kommer att forma dina arméer. När du utforskar de omgivande territorierna kommer du att samla in resurser, hitta skatter och artefakter och även slåss mot horder av monster. Du kommer också att hitta andra städer som du kan erövra för att utöka ditt territorium.



    Varje fraktion har tillgång till olika trupper som specialiserar sig på en viss typ av strid. Du kan kombinera deras förmågor på slagfältet för att förgöra dina motståndare. Striderna äger rum på en karta som är indelad i ett hexagonalt rutnät där du och dina motståndare placerar ut era trupper och kommenderar dem i turordning. En nyhet i detta område är att cellerna kan ha olika höjd, och dina trupper kan få bonusar i strid om de får den höga marken.



    Songs of Conquest har olika kampanjer, men du kan också möta andra spelare i online- och lokala matcher. Spelet innehåller också en komplett editor som gör att du kan skapa egna kartor, som du kan använda i dina spel senare.

    Läs mer

    De bästa priserna för Songs of Conquest

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Songs of Conquest

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev