Instant Gaming EU
 
 

Köp Nongunz: Doppelganger Edition

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Nongunz: Doppelganger Edition är ett roguelike Metroidvania-spel där du ställs mot en värld full av bisarra monster. Spela ett skelett med vapen och spring, hoppa, glid och undvik attacker för att rädda fångar. Få vinst från varje körning innan du dör och tvingas börja om från början.



    Bullets for gold. I Nongunz: Doppelganger Edition , som är trogen sin mycket ovanliga stil, används avlossade kulor som en form av valuta. Lämna världshubben vid givna punkter i spelet för att växla in dina avlossade skott och köpa välbehövlig utrustning.



    Bizarre foes. Kämpa mot gigantiska skallar, ruttnande lik, lossnade fingrar och till och med flygande näsor som skjuter surt snor. Kämpa dig igenom hundratals nivåer med alltmer fruktansvärda fiender.



    Like anything you’ve seen. Nongunz har en mycket minimalistisk, gotisk och grungy look. Inget behov av handledning. Ingen dialog, inte ens påträngande ord i menyn - det mesta representeras av ikoner. Det är full action redan från början av spelet.



    Try, die, upgrade, try again. Nongunz använder ett kortbaserat system för att köpa uppgraderingar, hastighetsökningar och kraftfullare ammunition. Köp dina uppgraderingar på den lokala kyrkogården före varje körning. Ju fler fångar du hittar och befriar, desto fler uppgraderingar kan du få. Men var försiktig: Nongunz: Doppelganger Edition är ett obarmhärtigt prov på skicklighet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Nongunz Doppelganger Edition

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Nongunz: Doppelganger Edition

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev