Instant Gaming EU
 
 

Köp Tunnel of Doom

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det är 1903 i den lilla gruvstaden Goldcrest. Angel och hennes man, som arbetar i den lokala gruvan, lever en fridfull tillvaro och arbetar hårt för att försörja sig själva. Men saker och ting vänder plötsligt till det sämre när borgmästaren oväntat stänger gruvan och lämnar flera gruvarbetare instängda där inne. Eftersom hon inte kan få något svar från myndigheterna bestämmer sig Angel för att smyga in i gruvan för att leta efter sin försvunne make. Hon kommer snart att upptäcka att de gamla gruvgångarna är infekterade av spöken och andra mardrömslika varelser, och hennes räddningsexpedition kommer att förvandlas till ett episkt äventyr.



    När du letar efter överlevande i Tunnel of Doom får du utforska en komplex labyrint av korridorer och grottor full av fällor och faror. När du väl går in i ett rum kommer det snart att bli stormat av horder av monster, och du måste förbereda ett bra försvar genom att sätta upp fällor och placera ut kanoner och barrikader för att hålla dem i schack. Din pistol har begränsad ammunition; därför måste du använda dig av alla resurser du hittar för att tillverka provisoriska vapen som du kan använda för att försvara dig.



    Tunnel of Doom är ett roguelite-spel som kombinerar tornförsvar och utforskning av fängelsehålor. Kommer du att kunna rädda din man och fly från denna förbannade plats?

    Läs mer

    De bästa priserna för Tunnel of Doom

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Tunnel of Doom

    gennyshark
    gennyshark
    2021 juov 30 11:04 dlcompare.com
    A indie game mixing roguelike features with elements of tower defence. But this mix will be well done? Nice graphics and reliable story.
    Ett indie-spel som blandar roguelike-funktioner med inslag av tornförsvar. Men denna blandning är välgjord? Snygg grafik och pålitlig historia.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev