Instant Gaming EU
 
 

Köp The Hand of Merlin

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Hand of Merlin ställer dig mot eldritchmonster i ett strategispel där varje strid kan vara din sista. Du leder tre hjältar på ett desperat uppdrag som tar dem från Albion till Jerusalem och till kanten av en annan värld.



    A time for heroes. Börja med en riddare, en bågskytt och en trollkarl och bygg sedan upp din lista genom att vinna prestationer genom dina äventyr. Varje hjälte du förvärvar har sin egen unika startstatistik. Se till att placera dem strategiskt baserat på deras roll för att överleva de kommande striderna. Samla olika redskap och använd smeden för att förbättra din karaktärs utrustning.



    Strange wars. Utför intensiva turordningsbaserade strider på en isometrisk karta och använd terrängen för att hjälpa dig att få ett övertag. Till en början kommer mänskliga motståndare att stå i vägen för dig, men allteftersom berättelsen fortskrider tar saker och ting en märklig vändning när du möter hemska, utomvärldsliga monster.



    Choose your fate. Under vissa val och händelser kan du välja ett kort från en hand, Kortet avgör vilka belöningar du får. Om ödet ler mot dig får du förnödenheter, pengar eller berömmelse som du kan använda till ditt parti.



    Uppdrag, möten och belöningar är slumpmässiga med varje körning av spelet. Vilket öde väntar dina hjältar? Dra ett kort från The Hand of Merlin och ta reda på det.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Hand of Merlin

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om The Hand of Merlin

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev