Instant Gaming EU
 
 

Köp UnMetal

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Spela en rolig återgång till smygspel medUnMetal,, ett spel som absolut INTE är en parodi på en populär ensamkommando. Möt Jesse Fox, en person som är så långt ifrån supersoldatmaterial som man kan komma, men som ändå sitter fängslad på en militärbas för ett brott han inte begått. Nu måste han fly med hjälp av alla tänkbara medel, inklusive att ta ut skurkar, skapa utrustning av hushållsartiklar och utge sig för att vara en katt. Allt detta berättas i en tillbakablick när Jesse berättar sin historia för en ointresserad löjtnant som skriver sin rapport.



    Som ett stealthspel måste du arbeta dig ut ur militärbasen så snabbt och tyst som möjligt. Slå ut skurkar och ta deras saker. Distrahera vakterna med ett mynt (eftersom vakterna älskar att plocka upp lösgodis) och slå dem. Blanda kemikalier som CHLORO och FORM för att göra användbara föremål. Undvik lönnmördarråttor, spräng stridsvagnar och drönare med en raketkastare och ta dig ur problem med ditt snabba förstånd och dina snabbare nävar.



    Under hela spelet kan du njuta av oändliga parodier på kända spel, actionfilmer och populärkultur. Jesse Fox är kanske inte den smartaste kommendanten i brigaden, men han är den ohjälte du inte visste att du behövde på UnMetal.

    Läs mer

    De bästa priserna för UnMetal

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om UnMetal

    noburain
    noburain
    2021 juov 16 11:20 dlcompare.fr
    Ce jeu qui est un énorme clin d'oeil à la série Metal Gear à l'air vraiment térrible, de ce que j'ai plus en voir, chaque action à une incidence sur les évenements qui si déroule
    Det här spelet, som är en stor nick till Metal Gear-serien, ser riktigt bra ut och från vad jag har sett har varje handling en inverkan på händelserna som utvecklas.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev