Köp Astor: Blade of the Monolith

  • PC
  • PS5

Topprankade återförsäljare

    Astor: Blade of the Monolith är ett action-RPG som följer berättelsen om Astor, en ung Diokek-krigare vars ras är under attack av den onda Hiltsik. Gilese-världen var fredlig och den beboddes av en forntida ras som skapade Diokek. Tyvärr försvann de och nu har Hiltsik fört kaos och förstörelse till världen. Du är den enda Diokek som är tillräckligt modig för att lösa mysteriet med dina skapares försvinnande och rädda Gilese från förstörelse.



    I Astor: Blade of the Monolith utforskar du en vidsträckt värld full av faror när du konfronterar utmanande fiender i episka strider. Spelet har fartfyllda strider och låter dig skapa din egen spelstil genom att använda fyra olika vapen och massor av unika färdigheter. Utnyttja din släkts krafter och lås upp nya förmågor med Runic Swarm, en mystisk energi som gör att du kan kalla på kraftfulla följeslagare och materialisera vapen för att bli den ultimata krigaren och besegra Hiltsik. Du bestämmer vilka förmågor du ska använda och hur du ska kombinera dem!



    En gigantisk struktur som kallas The Monolith väntar på dig. Inuti den hoppas du hitta svaren på alla frågor och ett sätt att besegra Hiltsik en gång för alla och återställa freden i Gilese.

    Läs mer

    De bästa priserna för Astor Blade of the Monolith

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     
    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 13 leverantör(er) som stöder 4 DRM-system: Steam, Epic Games, Sony PSN, Xbox Live3 plattform(ar) - PC, PS5, XboxOne. Spelet erbjuder 1 olika utgåva(or). I vår prisjämförelse identifierade vi 19 digitala erbjudande(n).

    Kommentarer om Astor: Blade of the Monolith

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev