Instant Gaming EU
 
 

Köp Mad Devils

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Låt eld och svavel regna över Tredje riket i Mad Devils, ett arkadskjutspel med samarbete där du tar dig an nazister som demoniska allierade soldater. I slutet av andra världskriget gör nazisterna ett sista desperat försök att använda det ockulta för att vända utvecklingen genom att öppna själva helvetets portar. Ditt team, Mad Devils, sätts in för att stoppa dem, bara för att bli förrådda, dödade och få era själar fördömda till helvetet. Men ändå kvarstår uppdraget. Återfödda som demoniska varelser samlas ditt team av kommandosoldater igen för ett sista uppdrag.



    Kämpa som ett sammanhållet team. Spela som en av sex kommandosoldater, var och en med sin egen speciella demoniska kraft. Samla vapen, utveckla dina krafter och få erfarenhet genom att döda så många fiender som möjligt. Utforska ett helveteslandskap som ständigt brinner, en förvrängd förstörd version av den värld du lämnade bakom dig.



    Du måste använda all din styrka till det kommande uppdraget. Framför dig finns odöda, demoner och infernaliska nazister som är ute efter ditt blod. Det finns ingen möjlighet att vända tillbaka. Förbered dig på en helvetisk sista operation i Mad Devils.

    Läs mer

    De bästa priserna för Mad Devils

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Mad Devils

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev