System Shock har en fantastisk förköpsbonus

System Shock har en fantastisk förköpsbonus

Remaken av det kultförklarade actionäventyret från 1994 släpps inom kort och fansen av det ursprungliga System Shock kan inte vänta med att få spela det. Möjligheten att möta SHODAN igen i en ny version av klassikern tilltalar en enorm fanskara av erfarna spelare som är ivriga att ge sig ut på ett nytt äventyr för att rädda planeten från att förstöras av den galna AI:n. Den nya System Shock ger ny HD-grafik, förbättrade spelalternativ, ett bättre användargränssnitt och massor av förbättringar i en modernized version av det ursprungliga äventyret som syftar till att få dig att återuppleva dina bästa stunder i Citadel Station.

Ett komplett spel som bonus

System Shock är planerad att släppas den 30 maj för PC och utvecklaren Nightdive Studios har en stor överraskning för dem som väntar på det. De har inte bara tillkännagivit en förbättrad version av System Shock-uppföljaren, utan du kan också få den gratis om du förbeställer den nya System Shock.

System Shock 2: Enhanced Edition Den förbättrade versionen utlovar förbättrad grafik, stöd för 4K-upplösningar, co-op multiplayer, ett VR-läge och mycket mer.

"System Shock 2: Enhanced Edition skapades med målet att återskapa originalkoden för att porta SS2 till KEX Engine och göras tillgängligt på nästa generations konsoler för första gången."

"Alla filmsekvenser, texturer, karaktärer och vapenmodeller har uppdaterats, och Co-Op Multiplayer har setts över för att skapa en sömlös upplevelse."

Även om det inte är en fullständig remaster av originalet som det kommande System Shock, är det fortfarande en bra bonus som du kan få när det släpps. Tyvärr har System Shock 2: Enhanced Edition inget releasedatum ännu, men du kan ta en bra titt på det i den senaste videon som publicerats av utvecklaren.

 

 

Om du vill få dessa två spel till priset av ett kan du använda vår jämförelsetjänst för att redan nu förbeställa System Shock Steam key och göra dig redo att möta SHODAN i en ny episk sammandrabbning i rymdens djup.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev