Eneba COM
 
 

Köp SnowRunner - Season 2: Explore & Expand

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kör genom vildmarken för att utföra nya uppdrag på SnowRunner - Season 2: Explore & Expand. Detta DLC förSnowRunner innehåller två helt nya vinterkartor som utspelar sig i Yukon, Kanada.



    De två kartorna utspelar sig i Yukon: Flooded Foothills och Big Salmon Peak. Med de nya områdena kommer nya uppdrag som innebär att man ska leta material från resurser och strukturer och föra dem till en storskalig bearbetningsanläggning.



    Erövra vildmarken med tre nya fordon: Caterpillar 770G, Caterpillar TH357 och KRS 58 "Bandit". Du får också nya släpvagnar med den demonterade Caterpillar 770G, den tunga stenbilen och oljetankbilen. Dekorera dina fordon med exklusiva nya skinn för International Loadstar 1700 och Scout 800. Se också fram emot nya uppgraderingar och nya typer av gods att transportera.



    SnowRunner är en transportsimulering där du manövrerar kraftfulla fordon genom extrema väderförhållanden, allt för att slutföra ditt uppdrag. Möt leriga vägar, tung snö, stormar och översvämningar. Kör upp till 40 typer av fordon från internationella tillverkare, bland annat Ford, Chevrolet och Freightliner. Med en avancerad fysikmotor och ett samarbetsläge för fyra spelare är SnowRunner det perfekta spelet för dem som älskar utmaningen att köra i extrema miljöer. Och med SnowRunner - Season 2: Explore & Expand, får du bevisa dina färdigheter i den kanadensiska vildmarken.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : SnowRunner

    De bästa priserna för SnowRunner Season 2 Explore & Expand

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om SnowRunner - Season 2: Explore & Expand

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev