Eneba COM
 
 

Köp Force of Nature 2: Ghost Keeper

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Force of Nature 2: Ghost Keeper är ett unikt spel som kombinerar flera olika genrer för att skapa en unik spelupplevelse. I grunden är det ett överlevnadsspel där spelarna måste förvalta sina resurser och avvärja farliga varelser medan de navigerar i en procedurellt genererad värld. Men det är mycket mer än så. Spelet innehåller också element av sandlådespel, vilket gör att spelarna kan forma miljön runt omkring dem för att passa deras behov. Det finns en actionkomponent när spelarna ägnar sig åt strid och utforskning, en äventyrskomponent när de avslöjar världens hemligheter och en rollspelskomponent när de nivåhöjer sin karaktär och låser upp nya förmågor.



    Som namnet antyder har spelet ett spöklikt tema, med övernaturliga varelser och kusliga miljöer som kommer att ge dig rysningar längs ryggraden. Men låt inte det skrämma bort dig, för det här spelet handlar lika mycket om utforskning och upptäckt som om överlevnad. Du kommer att stöta på alla sorters varelser, från vargar och björnar till spöken och utomjordiska monster, alla med sina egna styrkor och svagheter. Du måste tillverka vapen och rustningar, samla resurser som mat och vatten och bygga ett skydd för att skydda dig mot elementen och de faror som lurar runt varje hörn. Men överlevnad är bara halva kampen, och när du utforskar världen av Force of Nature 2: Ghost Keeper kommer du att upptäcka en djup och rik historia som binder samman allting. Genom anteckningar och andra ledtrådar som finns utspridda över hela världen får du lära dig om den här märkliga platsens historia och de krafter som har format den. Du möter andra överlevande och interagerar med dem på meningsfulla sätt, och bygger relationer som kan hjälpa dig på din resa.



    På det hela taget är Force of Nature 2: Ghost Keeper ett spel som erbjuder något för alla. Oavsett om du är ett fan av överlevnadsspel, rollspel, strategispel eller bara älskar att utforska nya världar finns det något här för dig. Med en procedurellt genererad värld som är annorlunda varje gång du spelar finns det oändlig återspelbarhet. Så ta upp ditt svärd och ge dig ut i de hemsökta skogarna och mörka grottorna i detta mystiska land.

    Läs mer

    De bästa priserna för Force of Nature 2 Ghost Keeper

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Force of Nature 2: Ghost Keeper

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev