Instant Gaming EU
 
 

Köp Edge Of Eternity

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Edge of Eternity är ett turordningsbaserat JRPG som utspelar sig i en levande fantasivärld. Spelaren tar kontroll över en grupp osannolika hjältar som reser över kontinenten, utforskar en fascinerande detaljerad värld och utkämpar episka strider mot mäktiga monster.



    Spelarna måste hantera sina karaktärers klasser, vapen och utrustning för att framgångsrikt bekämpa fiender i turordningsbaserade strider. Dessutom kan spelarna skaffa sig nya förmågor eller öka sin statistik genom färdighetsträd eller specialföremål.



    Spelet har en underbar handritad grafik, en fängslande berättelse och ett unikt soundtrack komponerat av Akira Yamaoka - allt kombinerat för att skapa en uppslukande upplevelse som kommer att hålla spelarna engagerade i timmar! Edge of Eternity är ett snabbt äventyr fyllt av intensiva strider, pussel att lösa och hemligheter att avslöja; vilket gör det till en oförglömlig resa!

    Läs mer

    De bästa priserna för Edge Of Eternity

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Edge Of Eternity

    Reign
    Reign
    2022 ođđj 17 00:58 dlcompare.fr
    Le jeu est plaisant, cependant (et c'est normal venant d'un jeu en early access), il donne une sensation d'inachevée. J'espère qu'ils sauront y remédier !
    Spelet är trevligt, men (och det är normalt för ett spel med tidig tillgång), det känns ofullbordat. Jag hoppas att de kan åtgärda det!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev