Instant Gaming EU
 
 

Köp Melvor Idle

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Melvor Idle är ett innovativt och funktionsrikt spel som skapats av Games by Malcs, en studio som grundades och drivs av Malc, samma passionerade utvecklare som ligger bakom RuneScape. Melvor Idle har utvecklats i samarbete med Jagex Ltd., ett av världens mest framgångsrika företag för onlinespel, och tar allt det som gör äventyrsspel roliga och spännande och drar ner det till sin renaste form. Den resulterande upplevelsen känns både bekant och fräsch - och låter spelarna utforska med total zen.



    I Melvor Idle kan spelarna maxa mer än 20 färdigheter, inklusive attack, försvar, magi och matlagning, medan de reser genom olika fantasilandskap fulla av monster som väntar på att erövras eller bli vän med dem. Du kommer också att stöta på hjälpsamma allierade som kan ge dig användbara resurser som gör att du kan avancera snabbare genom varje steg på din resa - från jordbruk till att tillverka kraftfulla vapen för strid eller till och med knyta band med magiska varelser längs vägen. Den centrala spelmekaniken kräver att spelaren hanterar sina resurser klokt samtidigt som han strategiskt angriper fiender för att effektivt höja sin karaktärs förmågor med tiden. Var dock varnad; även när du möter svåra motståndare som drakar eller troll finns det fortfarande permanenta konsekvenser om döden slår till för tidigt. Med djupa rollspelselement, en expansiv värld att utforska och unika sätt att anpassa din karaktärs resa erbjuder Melvor Idle oändliga timmar av spännande äventyr för spelare som letar efter en ny och fängslande upplevelse.



    Melvor Idle är perfekt för spelare på alla nivåer, från dem som precis har börjat i spelvärlden till veteraner som har spelat onlinespel i flera år. Med praktiska funktioner för automatiskt sparande och ett enkelt spel som kan avnjutas både avslappnat och tävlingsmässigt finns det något för alla i detta beroendeframkallande äventyrsspel. Upplev en fängslande resa fylld av upptäckter, faror och kamratskap - allt utan att lämna ditt eget hem. Stig in i en värld full av mysterier och utmaningar - det ultimata äventyret väntar dig i Melvor Idle.

    Läs mer

    De bästa priserna för Melvor Idle

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Melvor Idle

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev