Köp Melvor Idle: Into the Abyss

  • PC

Topprankade återförsäljare

    En ny expansion kallad Into the Abyss tar Melvor Idle till nya höjder. Denna expansion introducerar en Abyssal Realm, som ger nya utmaningar och mekanik som inte ses i grundspelet. Efter att ha besegrat Bane i grundspelet låses allt expansionsinnehåll upp. Detta inkluderar införandet av Abyssal Skill Levels för alla färdigheter i grundspelet, nya strids- och icke-stridsfärdigheter som är exklusiva för Abyssal Realm, en ny "Damage & Resistance"-mekanik och färdighetsträd som är tillgängliga för alla färdigheter i Abyssal Realm.



    Melvor Idle: Into the Abyss innehåller också över 900 nya föremål, 100+ nya monster, 20+ nya husdjur, 12 nya Abyssal Combat Areas, 14 nya Abyssal Slayer Areas och införandet av Abyssal Strongholds i striderna. Varje basfärdighet i spelet får också nytt innehåll i Abyssal Realm, till exempel nya resurser, utrustning och mekanik. Dessutom finns det nya hinder och utmaningar för färdigheter som Agility och Summoning, och ny mekanik för Township- och Farming-komponenterna i spelet.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Melvor Idle

    De bästa priserna för Melvor Idle Into the Abyss

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 11 leverantörer som stöder SteamPC. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 12 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Melvor Idle: Into the Abyss

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev