BG PPC IG EN
 
 

Köp The Anacrusis

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I The Anacrusis är du besättningsmedlem på ett stort rymdskepp som är strandsatt i galaxens yttersta randområden. Skeppet har invaderats av grymma utomjordingar och du är en av de fyra enda överlevande utomlands. Du måste göra vad som helst för att försvara mänskligheten och undvika att bli bortförd av horden av utomjordingar som infiltrerar varje nivå på skeppet. Naturligtvis innebär det att du måste ta strid med dem, vilket du inte är beredd att göra. Du måste lära dig snabbt och anpassa dig till den rådande situationen, annars kommer du snart att vara ett annat offer för utomjordingarna.



    The Anacrusis är en kooperativ förstapersonsskjutare där upp till fyra spelare måste samordna sina ansträngningar för att överleva. Lyckligtvis har Nessa, Guion, Liu och Lance ett stort antal olika vapen till sitt förfogande för att bekämpa utomjordingarna. De kan hitta lasergevär, pistoler, stasisgranater, medkits och mycket mer när de utforskar rymdskeppets enorma korridorer och rum. Varje spelare bestämmer själv vilken utrustning de vill använda vid varje tillfälle, men det är bara genom att använda dem på bästa sätt som de kan överleva.



    En av de viktigaste funktionerna i The Anacrusis är dess höga återspelbarhet. När du besegrar fiender kan du låsa upp ytterligare förmåner som helt förändrar ditt sätt att spela spelet. Varje spel kommer att vara helt annorlunda, och spelet kommer att anpassa sig till din kunskapsnivå utmana dig med lämplig svårighetsgrad.



    Kommer du att överleva det utomjordiska hotet i The Anacrusis? Det är helt och hållet upp till dig.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Anacrusis

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om The Anacrusis

    Jail
    Jail
    2022 ođđj 18 18:44 dlcompare.fr
    Ambiance géniale, gameplay sympa, j'aime beaucoup
    Bra atmosfär, bra spelupplevelse, jag gillar det verkligen.
    Carlos mendez
    Carlos mendez
    2022 ođđj 17 00:36 dlcompare.es
    un juego de naves estelares que me llama la atención.
    ett rymdskeppsspel som fångar min uppmärksamhet.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev