Instant Gaming EU
 
 

Köp ICARUS

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Välkommen till ICARUS, , ett co-op PvE överlevnadsspel där du måste kämpa mot en fientlig utomjordisk värld. Jaga, gräv, hantverk och utforska i tidsbaserade sessioner för att söka din lycka på denna förbjudna plats.



    Icarus är en planet som hade markerats för mänsklig kolonisation. På grund av en plötslig förändring i planetens miljö blev den olämplig för bosättning och övergavs. Det upptäcktes dock senare att denna förändring orsakades av "exotisk materia", ett mycket värdefullt ämne som har utlöst en ny guldrusning. Som guldgrävare måste du och ditt team gå ner från en satellit i omloppsbana till planetens yta, överleva tillräckligt länge för att samla in resurser och sedan återvända till din bas inom utsatt tid. Ett misslyckande innebär förstås döden.



    Fight the planet. Icarus är en fientlig värld fylld av giftig luft, hårt väder och farliga livsformer. Planeten vill döda dig, och om du vill leva måste du planera och förbereda dig inför varje uppdrag.



    Grab it and run. Du har tilldelats 64 kvadratkilometer ogästvänlig utomjordisk mark att utforska. Leta efter resurser som du kan bryta och utnyttja. Varje träd kan skördas och varje sten kan innehålla ett värdefullt exotiskt mineral.



    Crafting is key. Använd de resurser du kan hitta för att tillverka verktyg, byggnader och maskiner som hjälper dig varje session. Träna dina färdigheter för att öka din överlevnadsförmåga. Ta med dig exotiska material tillbaka för att använda dem till avancerad teknik. Åk sedan tillbaka till planeten och gör om det igen.



    Mind the time. Varje utflykt i ICARUS har en tidsgräns. Ditt skepp kommer att avgå exakt enligt tidtabellen, med eller utan dig. Varje sekund räknas vid varje körning. Det är vad det innebär att överleva i en främmande värld.

    Läs mer

    De bästa priserna för ICARUS

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om ICARUS

    fortuna730
    fortuna730
    2021 juov 1 16:23 dlcompare.it
    The first link to another game (( The game is wonderful and I am looking forward to its release !!! This game genre is one of my favorites) I liked the streams from the beta tests and the reviews of this game)
    Den första länken till ett annat spel (( Spelet är underbart och jag ser fram emot att det släpps !!!! Denna spelgenre är en av mina favoriter) Jag gillade strömmarna från betatesterna och recensionerna av detta spel)
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev