Eneba COM
 
 

Köp Coromon

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Coromon är ett retroinspirerat rollspel för monsterfångst som utvecklats av TRAGsoft. Spelet utspelar sig i Velua-världen, där spelarna tar på sig rollen som en ung hjälte som har till uppgift att rädda världen från onda krafter genom att samla in och träna monster som kallas Coromon.



    Spelet har ett klassiskt turordningsbaserat stridssystem, där spelarna slåss mot andra Coromon-tränare med hjälp av ett lag med upp till sex Coromon. Varje Coromon har sina egna unika förmågor och attribut, vilket gör det möjligt för spelarna att strategiskt blanda och matcha sitt lag för att få en taktisk fördel i striden.



    Spelarna måste resa över Velua, utforska olika regioner och delta i strider mot andra tränare och vilda Coromon. Allt eftersom spelarna går framåt i spelet kan de höja nivån på sina Coromon, utveckla dem till kraftfullare former och låsa upp nya rörelser och förmågor.



    Utanför striderna kan spelarna utforska städer, interagera med NPC:er och gå in i fängelsehålor för att slutföra uppdrag och avslöja hemligheter. Spelet har en djup berättelse, fylld av udda karaktärer och överraskande vändningar.



    Spelets grafik är en blinkning till klassiska 90-talsrollspel, med pixelerade karaktärer och miljöer som ger spelet en charmig retrokänsla. Musiken är också anmärkningsvärd, med catchiga melodier som matchar spelets teman om äventyr och upptäckter.



    Coromon har ett flerspelarläge, där spelarna kan slåss mot varandra i online-matcher eller byta Coromon med andra spelare. Detta tillför ett element av tävling och interaktion med gemenskapen till spelet, vilket ökar dess återspelbarhet.



    På det hela taget är Coromon ett roligt och engagerande rollspel som är en hyllning till klassiska monsterfångstspel samtidigt som det introducerar nya och spännande spelfunktioner. Det är ett utmärkt val för fans av genren och alla som letar efter en nostalgisk spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Coromon

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Coromon

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev