Instant Gaming EU
 
 

Köp Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan är ett 2.5D-äventyrspusselspel utvecklat av ManaVoid Entertainment och publicerat av Skybound Games. Det är ett engagerande spel där spelarna tar på sig rollen som Rainbow Billy, en magisk varelsesamlare som är fast besluten att utnyttja sina nyvunna färdigheter och bli den ultimata mästaren av varelser.



    Den fängslande berättelsen följer Billy när han reser genom frodiga skogar och mörka gravar fyllda med märkliga varelser som måste fångas in för att kunna utvecklas. Längs denna väg kommer spelarna att slåss mot svåra fiender, bland annat jättespindlar, ismonster, Death Brutes och flera andra, samtidigt som de får delta i spännande plattformssekvenser där timing och reflexer är viktiga för att överleva. Dessutom finns det dussintals utmanande pussel utspridda på varje nivå som kräver snabbt tänkande för att lösa dem innan tiden rinner ut. Även om det ibland verkar enkelt med sin färgglada grafik och sitt tecknade soundtrack kan Rainbow Billy ändå ge hardcore-spelare timmar efter timmar av underhållning tack vare sin omfattande uppsättning funktioner - upp till 30+ timmars värde. Mer än en halv dag full av spelglädje väntar på ditt deltagande om du väljer att plocka upp denna utgåva från ManaVoid Entertainment. Med hundratals varelser att fånga och flera hemligheter gömda överallt är Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan ett fängslande spel som kommer att hålla dig fängslad i timmar.



    Om du är ett fan av pusselplattformar eller om du letar efter ett hälsosamt spel att njuta av tillsammans med dina vänner eller din familj, är Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan det perfekta valet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Rainbow Billy The Curse of the Leviathan

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev