You are here
We also support
 
 
 
 

Köp Gunfire Reborn

  • Köp Gunfire Reborn hos PC
Skapa en prisnotis för Gunfire Reborn

Topprankade återförsäljare DLCjämför topphandlare

Gunfire Reborn är ett roguelite-äventyr som kombinerar förstapersonsskjutare och rollspel. Du får utforska olika nivåer samtidigt som du besegrar fiender i intensiva skjutningar. Spelet innehåller en mängd olika hjältar, var och en med sina egna förmågor, men varje nivå är ett nytt procedurellt genererat äventyr. Du kommer att hitta olika fiender, nya vapen och massor av överraskningar.Spelet innehåller över 100 olika vapen och föremål. I kombination med den enorma variationen av hjältar och scenarier blir resultatet ett spel som kommer att hålla dig sysselsatt länge tack vare sin höga nivå av återspelbarhet.Du kan också dela upplevelsen med tre andra spelare i det kooperativa flerspelarläget, vilket mångdubblar de möjliga kombinationerna och det roliga. Med sin flashiga handritade grafik och unika konststil är Gunfire Reborn en spännande skjutupplevelse för dem som är ute efter lite action.

Läs mer

De bästa priserna för Gunfire Reborn

Kommentarer om Gunfire Reborn

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in ×

svar answering the message of

500 tecken kvar

Luiser
2021 skáb 29 10:04 dlcompare.es
Despues de verlo durante 1 semana en twitch, me parece uno de los mejores juegos, a nivel grafico luce maravilloso, jugabilidad muy buena, se echa de menos ciertas cosillas, pero aun asi es un maravilloso juego.
Efter att ha tittat på det i en vecka på twitch tycker jag att det är ett av de bästa spelen, grafiken är underbar, spelupplägget mycket bra, det saknas vissa saker, men det är ändå ett underbart spel.

Användarbetyg

Genomnittligt : 5.0/5 (2 röster)
Reward event Saints Row
  • Använd din produktnyckel i Steam för att ladda ner Gunfire Reborn.

  • Gunfire Reborn will be sent to you as a Steam gift link without any geographic restriction.

Lär dig mer
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev