Instant Gaming EU
 
 

Köp Tinykin

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tinykin är ett spännande spel utvecklat av Splashteam och utgivet av tinyBuild. I det här spelet får spelarna fånga hundratals tinykin och använda deras unika krafter för att få Milo tillbaka till sin hemplanet och tillbaka till normal storlek! Tinykin är ett unikt och engagerande spel som är perfekt för spelare som gillar en utmanande och uppslukande spelupplevelse.



    Tinykin Spelet utspelar sig på en planet långt från jorden, där en ung utomjordisk pojke vid namn Milo av misstag har krympts till miniatyrstorlek av en ond skurk. Spelarna tar på sig rollen som en vetenskapsman som har fått i uppdrag att hjälpa Milo att återfå sin normala storlek och återvända hem. För att göra det måste spelarna resa genom en mängd unika och utmanande miljöer och fånga små varelser på vägen. Varje tinykinvarelse har sina egna unika krafter som spelarna kan utnyttja i sin strävan att hjälpa Milo. Oavsett om spelarna behöver hjälp med att navigera i förrädisk terräng, besegra fiender eller lösa pussel finns det en tinykinvarelse som kan hjälpa till. När spelarna går framåt i spelet får de också nya förmågor och uppgraderingar som gör det lättare att fånga och kontrollera tinykin.



    En av de saker som skiljer Tinykin från andra spel är dess uppmärksamhet på detaljer. Grafiken är vackert återgiven och ljudeffekterna och musiken bidrar till den uppslukande upplevelsen. Kontrollerna är intuitiva och lätta att lära sig, så även nybörjare i spelet kommer att känna sig hemma. På det hela taget är Tinykin ett spel som måste spelas för alla som älskar uppslukande, utmanande spelupplevelser och en otrolig detaljrikedom.

    Läs mer

    De bästa priserna för Tinykin

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Tinykin

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev