Instant Gaming EU
 
 

Köp Wytchwood

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Välkommen till Wytchwood, ett hantverksspel där du samlar ihop ingredienser från hela fantasilandet för att brygga drycker. Du spelar som den gamla häxan som bor i en mysig stuga ute i skogen. En dag väcks du när en getbock kraschar in i ditt hem. Det visar sig att geten är besatt av en demon som letar efter en häxa för att uppfylla en gammal överenskommelse. Snart ger du dig ut på en resa för att få tag i 12 djurs själar, samtidigt som du återfår delar av dina förlorade minnen.



    Med sin handritade konststil och ett soundtrack med fantasy-tema får Wytchwood dig att känna dig som om du klivit in i en kuslig sagobok. När du utforskar, leta efter ingredienser som du kan använda för att brygga drycker och andra förtrollningar. Du kan använda ditt häxsinne för att upptäcka värdefulla föremål som kan användas som ingrediens. När du upptäcker nya recept kan du lägga till dem i din grimoire.



    Bara för att du är en häxa betyder det inte att du är ond! Du kommer att träffa flera fantasifulla karaktärer som du kan hjälpa eller skada. Du kan förbanna giriga illgärningsmän genom att förvandla dem till paddor, brygga trolldrycker för de behövande eller använda dina hopkok för att få NPC:er att hjälpa dig i ditt sökande.



    Om du vill fylla dina timmar med fredliga, avkopplande aktiviteter medan du letar efter ingredienser för förtrollningar är Wytchwood det spel du behöver.

    Läs mer

    De bästa priserna för Wytchwood

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Wytchwood

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev