Instant Gaming EU
 
 

Köp Bear and Breakfast

  • PC
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bear and Breakfast är ett äventyrsspel utvecklat av Gummy Cat och utgivet av Armor Games Studios. Spelets huvudsyfte kretsar kring att bygga upp ett framgångsrikt bed and breakfast-företag, där spelaren som björn tar hand om att sköta en mängd olika uppgifter för att förvalta värdshuset. Genom att tillåta massor av anpassningsmöjligheter som erbjuds i spelet kan spelaren skräddarsy sin upplevelse till det som passar honom bäst.



    Bear and Breakfast börjar med att din björnfamilj ärver sitt gamla familjehem från sina morföräldrar. Du har full kontroll över att förvandla det till ett fantastiskt Bed & Breakfast när du tar dig igenom varje nivå. Under tiden måste du ta hand om gäster som kommer från alla möjliga håll - så noggranna förberedelser och ledning är avgörande för att lyckas. För att se till att ditt etablissemang går smidigt och effektivt finns det många aktiviteter som erbjuds, till exempel att laga mat och tillverka olika recept, dekorera rum, skapa unika interiörer, inreda klädbutiker, arrangera musikkonserter eller till och med starta spa-tjänster. Det finns också andra minispel tillgängliga som innebär att odla grödor eller spela pussel, men de kan bara låsas upp efter att ha slutfört vissa uppgifter i huvudkampanjläget först.



    Som om det inte vore tillräckligt med incitament kommer Bear and Breakfast också med egna online leaderboards, där spelarna kan jämföra sina poäng med andra spelare från hela världen och tävla om den högsta rankingen. Det finns också ett dedikerat supportteam som kan erbjuda hjälp närhelst det behövs från själva spelet. Med alla dessa funktioner inkluderade kommer du garanterat att få en oförglömlig upplevelse när du spelar Bear and Breakfast - oavsett om du är en avslappnad spelare eller en mer erfaren spelare.

    Läs mer

    De bästa priserna för Bear and Breakfast

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Bear and Breakfast

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev