Instant Gaming EU
 
 

Köp Wonder Boy: Asha in Monster World

  • PC
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Utforska en värld av myter, legender och underverk i Wonder Boy: Asha in Monster World. Det är ett actionplattformspel och en remake av 90-talets succé Monster World IV, som utvecklades av det ursprungliga teamet, inklusive seriens skapare Ryuichi Nishizawa. Den här gången återkommer spelet med ny konst, ny musik och nya spelfunktioner.



    Du tar rollen som Asha, som åker på ett räddningsuppdrag för att rädda fyra andar efter att ha hört deras viskade böner i vinden. Med sig har hon Pepelogoo, en söt fågelliknande varelse som flyger genom att flaxa med sina enorma öron. De två måste arbeta tillsammans för att bli starkare och befria de hjälplösa andarna för att rädda världen.



    Wonder Boy: Asha in Monster World är ett snabbt sidscrollande plattformsspel fyllt av olika pussel och utmanande monster. Du är dock inte ensam: Pepelogoo finns där för att hjälpa dig. Du kan ropa, kasta och hålla fast vid Pepelogoo för att glida eller dubbelhoppa. Du kan låta din kompis hjälpa dig att lösa pussel och till och med låta honom ge dig medicin för att rädda ditt liv.



    Tillsammans utforskar ni berg, vulkaner, frusna länder och flyger till och med genom himlen. Den stora världen i Monsterland är öppen för utforskning, och även efter att ha avslutat ett område kan du springa igenom det igen för att leta efter hemligheter. Genom att samla utrustning och föremål kan du möta mäktiga bossar som försöker sätta stopp för ditt uppdrag.



    Trots sitt uppdaterade utseende, musik och spelupplägg är Wonder Boy: Asha in Monster World trogen andan i Monster World IV. Dyk ner i denna spännande uppdatering av den klassiska serien och upptäck vad underverket handlar om.

    Läs mer

    De bästa priserna för Wonder Boy Asha in Monster World

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Wonder Boy: Asha in Monster World

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev