Instant Gaming EU
 
 

Köp Dwarf Fortress

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dwarf Fortress är en av de svåraste och mest omfattande bygg- och ledningssimulatorerna i genren. Den ger dig kontroll över en grupp dvärgar som bygger en fästning i en sandlåda i en fantasivärld, och ditt enda mål är att få den att växa och överleva så länge som möjligt. I detta roguelike indieäventyr möter du en helt annan värld i varje spel. Dwarf Fortress genererar och simulerar procedurellt varje element i spelvärlden, från landskapen till de olika civilisationerna, ekonomin, geologin och till och med varje enskild varelse. Att bygga en koloni och utveckla hur du vill är bara toppen av isberget i ett spel vars detaljrikedom är oöverträffad.



    Dwarf Fortress Innehåller även ett äventyrsläge där du tar rollen som äventyrare. Spelet lägger en hel värld för dina fötter. Du kan utforska den som du vill, utföra hundratals uppdrag och slåss mot otaliga fiender.



    Den senaste versionen av Dwarf Fortress har pixelkonstgrafik, vilket innebär att den sifferbaserade ASCII-grafiken i originalspelet har övergivits. Det tar spelandet till en helt ny nivå och gör spelet mycket mer tillgängligt för alla spelare samtidigt som det behåller en otrolig detaljnivå i alla dess mekanismer.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dwarf Fortress

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Dwarf Fortress

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev