Instant Gaming EU
 
 

Köp Coral Island

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Coral Island är ett avkopplande simuleringsspel för gårdar där en hel ö står till ditt förfogande så att du kan skapa din drömgård. Även om ön är befolkad och du kan hitta mer än 50 olika karaktärer att umgås och interagera med när du anländer till Coral Island finner du en tråkig plats med mycket potential.



    Coral Island Innehåller många av de spelmekanismer som gör denna genre till en succé. Du kan använda en mängd olika verktyg för att bygga de anläggningar du behöver, plantera och odla grödor, ta hand om en mängd olika djur och förändra landskapet tills du skapar den perfekta platsen att leva och fördriva din tid på. När du lär dig mer saker om ön från dess invånare kan du delta i samhällsprojekt som hjälper till att återställa denna vackra plats till dess forna glans.



    Om du känner för att utforska finns det grottor fulla av monster som du kan besöka och de omgivande haven och korallreven gömmer många hemligheter. Du kommer definitivt inte att ha tråkigt på Coral Island. Med lite arbete och ansträngning kommer det att bli ett paradis.

    Läs mer

    De bästa priserna för Coral Island

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Coral Island

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev