Instant Gaming EU
 
 

Köp Splitgate

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Välkommen till Splitgate, ett innovativt PvP FPS som hämtar inspiration från två osannolika spel: Halo och Portal. Gör dig redo att slåss i flera dimensioner när du teleporterar dig från en punkt till en annan för att få ett övertag mot fiendelaget.



    Använd din portalgenerator för att skapa ingångs- och utgångsportaler på plana ytor. Teleportering öppnar upp en oändlig mängd taktiska valmöjligheter. Du kan överlista, överlista och överlista dina fiender genom att förflytta dig från portal till portal och skjuta dem där de minst anar det. Naturligtvis kan de göra samma sak med dig, så håll ögonen skarpa och vapnet varmt.



    Utmana dig på en mängd olika arenor, från undervattenshotell till utomjordiska kraschplatser. Välj mellan 20 exotiska kartor att slåss på och välj från en arsenal av vapen som inspirerats av Halo-serien. Välj också mellan över 15 olika spellägen och mer än ett dussin anpassningsbara karaktärer. Och med cross-play-funktionalitet kan du spela med vänner på både konsoler och PC. Splitgate har allt, så det är bäst att du tar med dig ditt bästa för en av årets mest unika skjutupplevelser.

    Läs mer

    De bästa priserna för Splitgate

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Splitgate

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev