Instant Gaming EU
 
 

Köp Guild of Darksteel

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upptäck den onda komplott som bryggs under staden Ravenrock, i Guild of Darksteel, som den odödliga Steesword. Det här är ett berättelsedrivet äventyrsspel fyllt av mörk fantasy. När du börjar din resa genom den här världen måste du undersöka de mystiska tunnlarna under staden Ravenrock och bli en av de odödliga legosoldaterna i Guild of Darksteel.



    Spelets viktigaste funktioner är:




    • Fängslande strider. Använd spelets raffinerade stridssystem och besegra alla som står i din väg för ära. Lär dig nya kombinationer och nivåförbättra dem efter hand som du vill. Skapa en strategi som passar dig bäst med dessa combos i jakten på seger.

    • En värld som andas. Interagera med Ravenrocks invånare och utforska alla dess hörn. Antingen vänner eller fiender, karaktärernas historia kommer att vara djup och kommer inte att lämna dig oberörd.

    • Fantastisk pixelkonst. Njut av den detaljerade världen på Guild of Darksteel tillsammans med ett träffsäkert soundtrack. Med en unik och vågad färgpalett som gör det till ett perfekt scenario för dina undersökningar under Ravenrock.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Guild of Darksteel

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Guild of Darksteel

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev