Instant Gaming EU
 
 

Köp Song of Farca

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Song of Farca är ett berättarrelaterat pusselspel som utspelar sig i en nära framtid när teknikföretag har fått sådan makt att ingen kan leva utan deras tjänster och även kriminella organisationer tvingas respektera deras inflytande. Du spelar som Isabella "Izzy" Song, en privatdetektiv och hackare i den futuristiska staden Farca. Du är för närvarande i husarrest efter att ha blivit inblandad i ett barslagsmål, men du är långt ifrån sysslolös. Med dina hackarkunskaper tar du dig an uppdrag för alla slags klienter, även skumma sådana.



    Precis som i alla bra kriminalfall samlar du in information från alla källor du kan. Undersök fall med hjälp av dina hackarfärdigheter, övervakningskameror och en armé av drönare som står till ditt förfogande. Få tillgång till datorer för att leta efter personliga meddelanden och begravda hemligheter. Reparera skadade filer för att få tillgång till data som är avgörande för ditt uppdrag. Analysera och dra slutsatser från biometriska data för att begränsa antalet misstänkta. Framför allt ska du fatta beslut som kommer att påverka utgången av din berättelse.



    Song of Farca innehåller många mysterier som bara du kan lösa med dina kunskaper, din teknik och ditt intellekt. Inom kort kan du finna dig själv i att utreda fall som polisen är för rädd för att röra. Är du tillräckligt duktig för att dechiffrera stadens djupaste hemligheter?

    Läs mer

    De bästa priserna för Song of Farca

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Song of Farca

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev