Instant Gaming EU
 
 

Köp Necrosmith 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Necrosmith 2 är den ultimata simulatorn för nekromantiker och låter dig utöva de mörkaste konsterna. Styr legioner av onda odöda och erövra en procedurgenererad värld medan du utökar ditt inflytande och förgör dina fiender.



    I Necrosmith 2 är du en nekromantiker som kan skapa kraftfulla odöda och få dem att lyda dina befallningar. Från säkerheten i ditt torn experimenterar du med kroppsdelar för att skapa monster som du kan använda för att försvara ditt territorium mot fiender. Genom att skörda kroppsdelar från avlidna fiender och kombinera dem kan du låsa upp unika färdigheter och attacker för dina trupper så att de kan övermanna dina fiender på en mängd olika sätt.



    Necrosmith 2 har ett brett utbud av biomer som du kan utforska och erövra, men du måste skicka lämpliga odöda till dessa områden eftersom de måste motstå olika förhållanden och faror. I slutändan kommer din makt att växa till en punkt där du kommer att vara ett hot mot kraftfulla titaner, som kommer att försöka förstöra ditt torn till varje pris.



    Necrosmith 2 kombinerar tornförsvar, strategi och bullet hell-mekanik för att erbjuda dig en unik upplevelse. Kommer du att kunna skapa de mäktigaste odöda och erövra världen?

    Läs mer

    De bästa priserna för Necrosmith 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Necrosmith 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev