Instant Gaming EU
 
 

Köp HighFleet

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rädda världen med ett gigantiskt flygande skepp och hantera diplomati, arkadstrider och utforskning genom himlen på en okänd framtida jord.



    Utforska världen HighFleet, som befälhavare för Sayadi Task Force, och återta kontrollen över kungariket Gerat. För att nå ditt mål måste du vara diplomatisk, utforska, spendera dina resurser smart och bygga en flotta för att styra himlen. Upptäck de sedan länge bortglömda mysterier från det förflutna som jorden rymmer.



    Utnyttja din fiendes svaghet genom att positionera dig på mästerliga sätt och hitta deras svaga punkt. Striderna vinns genom att noggrant utmanövrera dina motståndare och inte bara genom att skjuta planlöst.



    Förutom att vara en bra strateg måste du vara en bra utforskare och utforska Gerats mystiska länder. Hantera dina skepp, resurser, bränsle och män samtidigt som du tar hand om diplomatin med andra fraktioner.



    Njut av HighFleet's ship editor och bygg det perfekta skeppet som bäst passar din stridsstil. Spelet garanterar gott om återspelningsvärde med sina olika typer av fartygsalternativ och uppgraderingar.



    Följ ditt öde och avslöja alla hemligheter i HighFleet, samtidigt som du njuter av dess uppslukande estetik, ljud och musik.

    Läs mer

    De bästa priserna för HighFleet

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om HighFleet

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev