Instant Gaming EU
 
 

Köp World War Z: Aftermath

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Efter att ha fängslat 15 miljoner spelare med World War Z ger Saber Interactive dig utvecklingen av sitt zombiedödande skytte med World War Z: Aftermath. Den här nya versionen innehåller allt innehåll som släpptes för originalspelet och tar spelet till en ny nivå genom att lägga till många nya funktioner och ytterligare innehåll. Aftermath innehåller nya kapitel för spelets berättelse som tar dig runt om i världen i nya uppdrag. Du kommer att besöka Rom, Vatikanstaten och Rysslands Kamtjatkahalvö för att slåss mot horder av blodtörstiga zombies.



    World War Z: Aftermath har förbättrad grafik på PC och next-gen-konsoler och ett nytt zombiesvärmsystem som tillåter fler zombies än någonsin på skärmen. De nya funktionerna gör Horde Mode XL till en hektisk upplevelse som får dina adrenalinvärden att stiga i taket genom att du får kämpa mot oändliga vågor av allt svårare zombies av alla slag.



    Om du vill ha en mer taktisk inställning till spelet har du åtta klasser att välja mellan, var och en av dem med sina egna förmåner, förmågor och spelstil. I World War Z: Aftermath kommer du att kunna välja en ny klass för din karaktär: Vanguard. Utrustad med en elektrisk sköld kan Vanguards inte bara blockera stryppunkter och stå emot tunga attacker från zombierna i horden i en defensiv ställning. Strömmen i deras sköldar räcker för att chockera alla zombies som kommer i kontakt med den, vilket gör den till ett kraftfullt offensivt verktyg om den används på rätt sätt.



    World War Z: Aftermath är den definitiva versionen av fans favoritspel för zombiedödande zombier.

    Läs mer

    De bästa priserna för World War Z Aftermath

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om World War Z: Aftermath

    JugadorNº43
    JugadorNº43
    2021 skáb 24 13:00 dlcompare.es
    Lo disfruté mucho, es un muy buen juego si lo juegas con tus amigos. Entretenido y viciante
    Jag gillade det mycket, det är ett mycket bra spel om du spelar det med dina vänner. Underhållande och beroendeframkallande
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev