Instant Gaming EU
 
 

Köp Circus Electrique

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    London är på gränsen till kollaps, och det enda som kan rädda det är ett kringresande gäng cirkusartister! Circus Electrique är ett turbaserat rollspel och en ledningssimulering som utspelar sig i det viktorianska steampunk-Londonet. Med inspiration från spelupplägget i Darkest Dungeon serCircus Electrique hela staden falla in i ett gemensamt vansinne när flera medborgare förvandlas till ondskefulla mördare.



    Endast du, Amelia, och ditt missanpassade gäng cirkusartister har förmågan att stoppa dem. Samla ihop dina Strongmen Fire Blowers, Escape Artists, Clowns och fler i ett försök att lösa detta mysterium innan tiden rinner ut.



    Ge dig ut i Londons sex enorma distrikt. Kämpa mot korrumperade poliser, aggressiva sjömän, arga mimare och elaka robotbjörnar. Det är ett härligt menageri av steampunk-arketyper att möta.



    Använd Devotion-systemet för att tippa vågskålen till din fördel - ju högre din Devotion är, desto bättre presterar du både i strid och på cirkus. Ja, mellan uppdragen genom London får du också uppträda inför levande folkmassor. Rekrytera och träna upp till 15 klasser av artister för att tjäna pengar till din cirkus och skapa den enskilt bästa showen på jorden. Välkommen till Circus Electrique!

    Läs mer

    De bästa priserna för Circus Electrique

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Circus Electrique

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev