Instant Gaming EU
 
 

Köp Evil Dead: The Game

 • PC
 • PS5
 • PS4
 • Xbox Series X

Topprankade återförsäljare

  Evil Dead: The Game är ett spel baserat på den ikoniska kultskräckfilmen som skapades av Sam Raimi. Spelet innehåller några av de mest populära karaktärerna i serien, bland annat Bruce Campbell som Ash Williams. Det är baserat på historien i de två ursprungliga Evil Dead-filmerna och utspelar sig i den ökända timmerstugan som förekommer i dem. En legion av demoner tar sig in i vår värld genom en portal och spelarna får ansvaret att stoppa dem. Scott, Kelly Maxwell, Lord Arthur och Ash Williams kan väljas som dina karaktärer och spelet erbjuder möjligheter till kooperativt multiplayerspel för extra underhållning. Hjältarna måste hålla demonerna på avstånd samtidigt som de samlar ihop tillräckligt med resurser för att stänga portalen och sätta stopp för mardrömmen. Naturligtvis kommer de att ha en hel del vapen till sitt förfogande, inklusive den ikoniska motorsågen och Boomstick som Ash Williams använde i Army of Darkness. Var och en av karaktärerna kommer att ha sina egna utvecklingsträd för att låsa upp ytterligare förmågor och förbättra sina förmågor. Det är också möjligt att spela som Kandarian Demon och försöka förgöra hjältarna genom att kommendera en hord av tillkallade demoner och monster.

  Läs mer

  De bästa priserna för Evil Dead The Game

  Använd din CD-nyckel på Steam.

  Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

  Använd din PS5 på Playstation Network.

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

  Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

  Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

  (*) Vi hittade denna produkt hos 20 handlare, lägsta pris är 23kr. hos Kinguin och våra användare lämnade 63 kommentarer

  Kommentarer om Evil Dead: The Game

  Shadamèche
  Shadamèche
  2022 cuo 3 14:28 dlcompare.fr
  L'univers à l'air vachement intéressant et à l'air de bien reprendre le film d'origine, à voir le jour de sa sortie
  Universumet ser riktigt intressant ut och verkar vara en bra version av originalfilmen, som kommer att ses när den kommer ut.
  Edward_NGT
  Edward_NGT
  2022 cuo 2 20:36 dlcompare.fr
  Au début pas j'étais pas trop emballer mais en voyant de plus en plus de vidéo sur le jeu je me suis lancer hâte de découvrir !!
  Till en början var jag inte särskilt entusiastisk, men när jag såg fler och fler videor om spelet kunde jag inte vänta på att få veta!
  Athemith
  Athemith
  2022 cuo 2 00:09 dlcompare.fr
  Revivre les films à travers un jeu, j'ai hâte de tester ça! Je suis vraiment curieux de voir un gameplay de left4dead dans un univers qui me parle. Fan d'horreur, fan de jeux, ça semble être un mix parfait pour passer de bonnes soirées :)
  Att återuppleva filmerna genom ett spel, jag kan inte vänta med att prova detta! Jag är verkligen nyfiken på att se ett left4dead-spel i ett universum som talar till mig. Skräckfantast, spelfantast, det verkar vara en perfekt blandning för en trevlig kväll :)
  YeahLatch
  YeahLatch
  2022 njuk 30 13:18 dlcompare.fr
  dommage que ce soit un jeu à la troisième personne. les graphiques ont l'air également de mauvaise qualité difficile de trouver un bon je de zombie
  Synd att det är ett tredjepersonsspel. Grafiken ser också dålig ut, svårt att hitta ett bra zombiespel.
  Sir_Magnetron
  Sir_Magnetron
  2022 njuk 29 13:42 dlcompare.com
  I like the graphic style of the game, but i am a little tired of zombie games! But they are fun tho, so let's hope and see if the gameplay is good
  Jag gillar spelets grafiska stil, men jag är lite trött på zombiespel! Men de är roliga ändå, så låt oss hoppas och se om spelet är bra.
  DarkEndXIII
  DarkEndXIII
  2022 njuk 28 13:35 dlcompare.fr
  Un p'tit Left 4 Dead à la 3ème personne, qui m'a l'air bien beau et assez bourrin, hâte de pouvoir tester ça !
  En liten Left 4 Dead i 3: e person, som verkar för mig ganska vacker och ganska gruff, Jag kan inte vänta på att testa det !
  gennyshark
  gennyshark
  2022 njuk 28 09:54 dlcompare.com
  We must wait Evil Dead The Game, the horror splatter inspired by the famous films of Sam Raimi until 13 May. The game will feature both co-operative gameplay and PvP, and perhaps solo campaign where we will play Ash Williams and many other characters from the film and the television series Ash Vs. Evil Dead.
  Vi måste vänta på Evil Dead The Game, skräckspelet som inspirerats av Sam Raimis berömda filmer fram till den 13 maj. Spelet kommer att innehålla både kooperativt spelande och PvP, och kanske en solokampanj där vi spelar Ash Williams och många andra karaktärer från filmen och tv-serien Ash Vs. Evil Dead.
  totof_christof
  totof_christof
  2022 njuk 27 10:02 dlcompare.fr
  dommage que ce soit un jeu à la troisième personne. les graphiques ont l'air également de mauvaise qualité difficile de trouver un bon je de zombie
  Synd att det är ett tredjepersonsspel. Grafiken ser också dålig ut, svårt att hitta ett bra zombiespel.
  totof_christof
  totof_christof
  2022 njuk 27 09:59 dlcompare.fr
  je suis un fan des jeux de zombies, mais là pourquoi avoir fait un jeux à la troisième ? , dommage je trouve que çà manque d'implication dans le jeu. faut attendre pour voir
  Jag är ett fan av zombiespel, men varför gjorde du ett tredjepartsspel? Jag är ett fan av zombiespel, men varför gjorde ni ett tredjepartsspel? Det är synd, jag tycker att det saknas engagemang i spelet, men vi får vänta och se.
  Sarge T.
  Sarge T.
  2022 njuk 26 23:34 dlcompare.com
  I really like Ash / Bruce Campbell and the Evil Dead franchise - but unfortunately it doesn't look like anything special, pretty much like any other games in the same category... really hope it'll have something that makes it stand out from the crowd :/
  Jag gillar verkligen Ash/Bruce Campbell och Evil Dead-serien - men tyvärr ser det inte ut att vara något speciellt, det är ungefär som alla andra spel i samma kategori... jag hoppas verkligen att det kommer att ha något som gör att det sticker ut från mängden :/
  Visa fler kommentarer

  Du kanske även gillar

  • Teknisk information

  • Officiell webbplats : Evil Dead The Game
  • Kategorier : Överlevnad , Skräck
  • Utgivare : Saber Interactive
  • Utvecklare : Saber Interactive
  • Läge(n) : Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2023 cuoŋománnu 26
  • Systemkrav
  • Åldersklassificering
  • PEGI 18ESRB M
  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev