Eneba COM
 
 

Köp Zool Redimensioned

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Zool Redimensioned är en klassiker som återupplivats genom att byggas om från grunden. Zool var en stor succé på Amiga 1992 och är ett fantastiskt plattformsspel som har gjorts om för moderna spelare. Utvecklaren, Sumo Digital Academy, återskapar kärleksfullt hela spelet med bättre grafik, förbättrad spelupplevelse och nya spellägen. \



    Zool är en utomjordisk ninja från den nionde dimensionen som har fått en enorm uppgift: att rädda universum genom att jaga den utomjordiska överherren Krool. Det kommer inte att bli lätt; han kommer att möta flera bossar som kommer att försöka hindra honom från att nå sitt byte. Hjälp honom att hoppa, göra kullerbyttor och skjuta sig fram genom åtta utomjordiska världar för att nå sitt pris.



    Spela genom två spellägen: Redimensioned för en moderniserad version av spelupplägget från 1992, eller för en mer hardcore-känsla kan du väljaUltimate Ninja i stället. Ge dig in i häftiga strider med sju dödliga bossar. Spela i över 28 utmaningar som gjorts om från grunden, leta efter alla möjliga hemligheter och extrafunktioner och lås upp 25 olika troféer. Du kan också få tillgång till livskvalitetsalternativ, till exempel en skärm för nivåval, checkpoints, tillgänglighetsalternativ och mycket mer.



    Zool Redimensioned är ett futuristiskt retroäventyr gjort för dagens publik. Din uppgörelse med Krool väntar!



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Zool Redimensioned

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Zool Redimensioned

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev