Instant Gaming EU
 
 

Köp JUMANJI: The Curse Returns

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Welcome to the Jungle! Jumanji: The Curse Returns är ett äventyrsspel för fyra spelare som för samman det klassiska brädspelet med kort och tidsbegränsade spelmekaniker. Arbeta tillsammans för att besegra de varelser och monstruösa växter som du stöter på.



    Med ditt sällskap på fyra personer spelar du ett spel som bryter mot verklighetens gränser. Välj mellan sex karaktärer att spela.



    Med varje tärningskast kommer lite mer av Jumanji in i vår värld. Elefanter, lejon, noshörningar och till och med jägaren Van Pelt hoppar fram för att attackera dig. Du måste vara snabb och matcha korten mot varelserna för att skrämma bort dem. Använd andra kort för att befria dina vänner från fällor. Om du inte lyckas förvisa djuren i tid kräver djungeln ytterligare en bit av din värld. Det finns fem platser som du måste försvara; om du förlorar dem alla förlorar du spelet.



    Ditt enda sätt att stoppa Jumanji är att nå mitten av spelplanen. Men ingen kan göra det ensam - du måste samarbeta med ditt team av vänner eller AI-karaktärer.



    Njut av frenesi med skräckinjagande djur och en galen jägare som siktar på att erövra din värld. Kommer du att kunna förvisa den levande djungeln på Jumanji: The Curse Returns?

    Läs mer

    De bästa priserna för JUMANJI The Curse Returns

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om JUMANJI: The Curse Returns

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev