Eneba COM
 
 

Köp Monster Outbreak

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bygg försvar, uppgradera din arsenal, samla resurser och försvara dig mot monster i Monster Outbreak. Hitta källan till monster och besegra dem.



    Gömd tills den upptäcktes och överlämnades till kungen var The Dimensional Orb källan till kunskap och rikedomar bortom allas drömmar. Allt gick som utlovat, rikedomar och kunskap översvämmade riket tills allt gick åt skogen och horder av monster började anlända.



    Spela som Yulia i det här pixelbaserade överlevnadsspelet. Förbered försvar, utrust dig, lägg ut fällor och slåss mot horder av monster som skapas av The Dimensional Orb. Du kommer att kunna spela ensam, klassisk lokal delad skärm eller till och med flerspelare online.



    Det finns en mängd olika vapen du har tillgång till, från enkla svärd till sofistikerade bågar med elementära attacker. Välj torn för att bygga upp ditt försvar och placera ut fällor för att hålla monstren på avstånd.



    När vågen av monster försvinner kan du använda den tiden till att ge dig ut i världen, utforska, reparera basen och leta efter nya föremål. Jaga varelser för att hitta viktiga komponenter för att tillverka specialföremål som ökar dina chanser att överleva. Men var uppmärksam på mäktiga monster som har förmågan att krossa hela ditt sällskap när som helst. Hitta ett sätt att avsluta den interdimensionella invasionen en gång för alla.

    Läs mer

    De bästa priserna för Monster Outbreak

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Monster Outbreak

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev