Instant Gaming EU
 
 

Köp Clouzy!

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta hand om dina söta moln i detta jordbruksspel som heter Clouzy!. Du kommer att kunna utforska världen, laga goda måltider och samla in läckra frukter till dem.



    Välkommen till världens första dagis för moln. De flesta moln strövar bara omkring på himlen, men i den här magiska världen måste du ge dem mycket uppmärksamhet, omsorg och kärlek. För att göra det måste du lära dig deras preferenser för rätt måltider och ta reda på vilka spel de föredrar att leka med. Det bästa du kan göra för att uppnå dessa mål är att utforska världen. Där hittar du speciella ingredienser för mat som krävs för vissa av dessa moln.



    Förutom solljus och vatten har molnen andra behov. Hitta rätt mat för dem för att de ska kunna utvecklas från en vishet till ett riktigt moln. Om du känner dig överväldigad, frukta inte, eftersom din trogna följeslagare kommer att finnas där för att ge dig en hjälpande hand, oavsett om det är en ailurid, ett kattdjur eller en hund. Det finns gott om välsmakande recept som du lär dig på vägen och som hjälper dig att bli en mästerkock.



    Detta dagis är bara den centrala delen av spelet. Du kommer att ha möjlighet att lösa pussel, återställa strukturer till liv och utforska de olika biomes som Clouzy! har att erbjuda. Det finns många dolda överraskningar som väntar på dig där ute.

    Läs mer

    De bästa priserna för Clouzy!

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Clouzy!

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev