Eneba COM
 
 

Köp Retreat To Enen

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Spela ett FPS-spel som fokuserar på mentalt välbefinnande på Retreat to Enen. Gå in i en öppen värld där du kan fiska, jaga, skapa, utforska och meditera för att uppnå harmoni med naturen.



    Långt in i framtiden har mänskligheten lärt sig sin läxa efter att år av krig och miljökatastrofer nästan utplånat jordens befolkning. Samhället har ägnat sig åt att leva med naturen och upprätthålla andlig balans. Du har skickats på en övergångsritual för att leva på ön Enen. För att bevisa din förmåga måste du inte bara överleva på den öde ön, du måste också trivas, få kontakt med miljön och öva dig i mindfulness.



    A “chill” survival game. Retreat till Enen ger en unik upplevelse där du går igenom ett avslappnat tempo. Genom att hitta meditationsplatser kan du utföra guidade andningsövningar som belönar dig med hantverksföremål.



    A beautiful open world. Enen är en enorm ö fylld med vackra vyer av stränder, grönskande skogar och till och med utforskningsbara undervattensmiljöer. Du kommer också att uppleva dag- och nattcykler och dynamiskt väder för att fullborda din uppslukande upplevelse.



    Craft your way. Lev på landet. Skapa ditt eget basläger för att hålla dig varm och torr. Skapa fällor för att leta efter mat. Skapa en egen båt så att du kan paddla runt på ön. Utforska så mycket du vill. Retreat på Enen handlar inte om att skynda sig - det handlar om att njuta av upplevelsen.

    Läs mer

    De bästa priserna för Retreat To Enen

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Retreat To Enen

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev