Eneba COM
 
 

Köp Monster Harvest

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Har du någonsin velat odla dina egna monster för att kunna gå ut i strid med dem? Samla och odla olika varelser i det här actionrollspelet. Plantera, samla och mutera dina grödor och utkämpa hårda strider med dem. Njut av att utforska den vackra värld som Monster Harvest har att erbjuda och skaffa nya vänner på vägen.



    Börja ditt nya liv i Planimal Point, bygg din egen gård, anpassa den, skapa möbler och dekorera den som du vill medan du förbereder några läckra syltningar eller väntar på att dina grödor ska växa och leda dem i strider. Skapa dina egna föremål och låsa upp nya, till exempel pickler eller bevattningsrör, som hjälper dig att skörda på ett effektivt sätt.



    För att hjälpa till att odla och mutera dina grödor måste du ge dig ut i världen och upptäcka slem som hjälper dig med processen. Det finns 72 olika mutationer som uppstår beroende på vilken säsong du befinner dig i. Med tre unika årstider i Monster Harvest som avgör vilken typ av grödor du kan odla.



    De söta muterade grödorna kallas Planimals och kommer att stanna hos dig oavsett vad som händer, vilket bevisar deras lojalitet. Dessa följeslagare är viktiga när du vågar dig ut i världen och utforskar fängelsehålor för att slåss mot den onda SlimeCo. Spela på ditt sätt och njut av de turordningsbaserade striderna med din favorittyp av monstergrödor.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Monster Harvest

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Monster Harvest

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev