Eneba COM
 
 

Köp TOEM

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    TOEM är ett fotografiskt mästerverk för ögonen. Ge dig ut på detta äventyr genom djupa skogar, snöiga berg och till och med under vattnet för att avslöja mysterier med hjälp av din kamera.



    Möt finurliga karaktärer som husdjursstenen, den hornade jätten och de söta ankdjuren. Använd din kamera för att ta bilder samtidigt som du hjälper de behövande.



    Följ din nya vän genom skandinaviskt inspirerade landskap och njut av det avslappnande temat. Du kommer att möta flera karaktärer och tydliga arkitektoniska miljöer under din resa. Glöm inte att klättra upp på den högsta toppen och uppleva fenomenet TOEM.



    Uppfyll mål längs vägen för att få användbara föremål som skidglasögon eller dykhjälmen. När du har fått din dykhjälm kan du dyka djupt och leta efter kistan som innehåller en söt pirathatt!



    Ta foton av allt du anser vara värt på din resa och komplettera ditt kompendium. Du kan använda ditt stativ eller helt enkelt dina händer för att göra det. Vissa av dessa karaktärer kommer inte att visa sig om de ser dig, så stativet kan vara till nytta.



    Det här spelet uppmuntrar dig verkligen att ''stanna upp och lukta på blommorna''. Det är en mycket avkopplande, svartvit konst med mjuk och behaglig musik.



    Målet är att ta foton, lyssna på lugn musik och resa med buss genom ett avkopplande landskap.



    Med extremt positiva recensioner överlag är det här spelet ett måste.

    Läs mer

    De bästa priserna för TOEM

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om TOEM

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev