Instant Gaming EU
 
 

Köp Flea Madness

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Flea Madness är ett PVP-spel online där du spelar som en utomjordisk loppa i ett snabbt närstridsspel. Fördjupa dig i en värld av oändliga konfrontationer, där det ultimata livsmålet är att äta insekter. Bli topprovdjuret och visa dem vem som är boss. Utveckla dig, ät och jaga dina fiender för att bli kungen av utomjordiska loppor! Spela som ett lag med vänner eller gå med i free for all, där det bara kan finnas en kvar.



      Dina reflexer kommer att testas i det här spelet eftersom snabbhet är nyckeln. Tveka inte att slå till, annars är du snabbt död. Utforska det stora landskapet på jakt efter power-ups. Det finns många färdigheter du kan få där ute, men alla är inte användbara. Du kan få en hastighetsförstärkare, bli osynlig och om du har otur kan du få dina kontroller inverterade eller få minskad hastighet. Det enda sättet att ta reda på det är genom att äta ditt byte.



      Använd miljön i Flea Madness för att hitta gömda platser och vänta på din nästa måltid. Men var försiktig, du kanske inte är den största insekten där ute och du kan bli hans måltid istället.



      Nyckeln till överlevnad i det här spelet är din snabbhet. Var snabb och smidig för att övermanna dina fiender, annars kommer du att vara död eller minskad i storlek.

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för Flea Madness ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Flea Madness-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Flea Madness:s kategori : Action.

      Kommentarer om Flea Madness

      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev